Hangon  Laituri
Graniittikaari 7, Hanko

Kilkatus oli kova, kun hankolaista graniittia louhittiin ja hiottiin, ensin katukiveyksiin ja hautakiviksi. Pian Oy Granit Ab alkoi toimittaa haluttua kiveä valtakunnan ykköspaikoille: Eduskuntataloon, Pörssitaloon ja Helsingin rautatieaseman julkisivuun. Jopa Aleksanteri II:n patsas Senaatintorilla seisoo hankolaisella graniitilla. Kuningattarenvuoren louhos toimi vuodesta 1886 aina vuoteen 1940. Työntekijöitä oli parhaimmillaan neljäsataa.

Nyt kuuluu taas kilkatus. Ostimme Senaatti-kiinteistöiltä tontteja Kuningattarenvuorelta, sekä rannasta Graniittilinnan vierestä että kalliojyrkänteen alta. Ensimmäiset kaksi taloa valmistuvat rantatontille kesällä 2021. Ne on jo myyty. Kysy lisää seuraavista! Kaikissa asunnoissa voi olla myös kirjoilla.

Laituria on rakennettu yhtaikaa sekä tontilla että lämpimissä sisätiloissa. Parvekkeet ovat jo paikoillaan, nyt on työn alla ulkolaudoitus.

Sekä lämmitys että viilennys toimivat maalämmöllä. Sähkösopimukset tehdään tuulisähkölle kuten aiemmissakin kohteissamme. Alueelle tulee myös Hangon modernein kotitalousjätteen keräyspiste, jossa voi kierrättää kaiken mahdollisen.

Rakennamme yhteensä kymmenen taloa, joissa on kerroksia kahdesta kolmeen.

Ota yhteyttä, jos kiinnostaa!

Kontakta gärna oss!

Tässä linkki Hangon lehden juttuun kaupan julkistuksesta.

Och samma på svenska i Hangötidningen.