Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia ja persoonallisia kakkoskoteja tai "kaupunkimökkejä". Myytävät asunnot saattavat sijaita vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa tai olla täysin uusia. Ostamme kohteet omaksi, suunnittelemme, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat. Myytävät asunnot ovat vaivattomia - niihin saa tulla lataamaan akkuja sekä nauttimaan Hangosta ja yhdessäolosta.

Hangon Majakassa yksi asunto jäljellä

"Maumau-talo" eli entinen armeijan patteristo seisoo korkealla. Täydellisen muodonmuutoksen seurauksena syntyi As Oy Hangon Majakka ja 23 persoonallista loft-asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kalliosta nousee maalämpö. Tervetuloa katsomaan viimeistä vapaata asuntoa, jolla on iso lasitettu eteläparveke ja mahtava näköala!

Villa Valio valmistuu etuajassa, yksi asunto jäljellä

Uusi talo Korkeavuorenkatu 12:ssa valmistuu ensi kesäksi. Ulkopuoli on lähes valmis, ja nyt tehdään sisätöitä. Asuntoja tulee kymmenen eri kokoista kahteen kerrokseen. Katso lisää otsikon linkistä. Kerromme sivuillamme ja Instagramissa @elinaseikku ja @chyde_hanko missä kulloinkin mennään!

Belindaan parvekkeellinen kolmio

Ostimme Belindasta yhden asunnon lisää ja remppaamme sen kevään aikana. Kolmannen kerroksen asunnossa on 89,5m2 ja sillä on parveke Korkeavuorenkadulle, josta merikin pilkottaa. Talossa ei ole hissiä. Soita ja kysy lisää :)

Villa Granitissa myynnissä valoisa terassiasunto

Villa Granitin erillistalon asunto myydään, kun omistajat muuttavat ensi kesänä valmistuvaan Villa Valioon. Katso tästä lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hangon Majakka 71m2

Hangon Majakka on valmis! Enää yksi upea asunto jäljellä
Lue lisää
 

As Oy Hangon Villa Valio

Upea Villa Valio valmistuu juhannukseksi 2019 - työt ovat hyvässä vauhdissa!
Lue lisää
 

Villa Granit 56,0m2

Valoisa terassiasunto Itäsatamassa vapautuu ensi kesäksi!
Lue lisää
 

Belinda 89,5 m2

Persoonallinen parvekeasunto Belindassa valmistuu kesäksi
Lue lisää