Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia ja persoonallisia kakkoskoteja tai "kaupunkimökkejä". Myytävät asunnot saattavat sijaita vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa tai olla täysin uusia. Ostamme kohteet omaksi, suunnittelemme, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat. Myytävät asunnot ovat vaivattomia - niihin saa tulla lataamaan akkuja sekä nauttimaan Hangosta ja yhdessäolosta.

Hangon Majakassa yksi asunto uudelleen myynnissä

"Maumau-talo" eli entinen armeijan patteristo seisoo korkealla. Täydellisen muodonmuutoksen seurauksena syntyi As Oy Hangon Majakka ja 23 persoonallista loft-asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kalliosta nousee maalämpö. Tervetuloa katsomaan viimeistä vapaata asuntoa, jolla on iso lasitettu eteläparveke ja mahtava näköala!

Belindaan parvekkeellinen kolmio

Ostimme Belindasta yhden asunnon lisää. Remontti alkoi juuri. Olohuoneesta tuli upea ja avara, kun vähän moukaria heilutti. Toisen kerroksen asunnossa on 92,5m2 ja sillä on parveke Korkeavuorenkadulle, josta merikin pilkottaa. Soita ja kysy lisää :)

Villa Valion kaikki 10 asuntoa myyty

Ensimmäiset asukkaat muuttivat jo sisään. Viimeisiä viilauksia tehdään ja pihakin on kohta valmis. Takapihalla talvehtineet syreenit ovat päässeet takaisin Korkeavuorenkatua reunustamaan. Katso lisää Instagram-profiileistamme @elinaseikku ja @chyde_hanko. Kokosimme kumpikin "Villa Valio" -kuvatarinan talon rakennusvaiheista kuopasta tähän päivään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hangon Majakka 71 m2

Hangon Majakasta vapautui yksi asunto!
Lue lisää
 

Belinda 92,5 m2

Persoonallinen parvekeasunto Belindassa työn alla
Lue lisää
 

Villa Valion kaikki 10 asuntoa MYYTY

Upea Villa Valio valmistuu etuajassa!
Lue lisää