Hangon Asema
Asematori 1

Majoitu Aseman kauniissa huoneissa! Löydät ne osoitteesta booking.com / Hangon Asema 1 jne.

Tai osta sijoituskohteeksi.

Tai vuokraa upea asemahalli tapahtumapaikaksi!

Näppärien kulkuyhteyksien päässä sijaitsee uusi yksityinen majoitus- ja tapahtumapaikka. Olympiavuonna 1952 valmistunut rautatieasema on Hangon ainut kansallisesti suojeltu rakennus.

Komea talo on tyylipuhdasta myöhäisfunkkista. Sen piirsi rautatiehallituksen oma arkkitehti Jarl Ungern, jonka käsialaa on myös esimerkiksi Kuopion asema. Funkkiksen kieleen kuuluvat selkeys, kantikkaat ja pyöreät linjat, sormipaneeli ja hallista löytyvä tavarasäilytyskopin messinkireunus. Puhumattakaan hallin kolmesta upeasta lampusta, joita koristaa VR:n siipipyörä. Ne saattavat olla Paavo Tynellin käsialaa, mutta tästä meillä ei ole varmuutta.

Asema on muuttunut majoitustiloiksi, kahvila/ravintolaksi sekä näyttely- ja juhlatilaksi. Eteläpuolen asvaltin tilalla on nurmikkoa ja istutuksia. Kaava määrää huoneistot lyhytaikaiseen majoituskäyttöön eli ei pysyviksi loma-asunnoiksi. Niitä voi vuokrata eteenpäin Lapin tyyliin. Kolmella huoneistolla on oma terassi. Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit!

Hangon Asema lämpenee maalämmöllä, ja katolla on koko 350 neliön etelälappeen mitalta aurinkopaneeleja. Ilmansuunta on aurinkoenergialle täydellinen. Kaikissa huoneissa on viilennys.

Huoneet ovat mukavia ja rauhallisia. Kaikista löytyy jääkaappi, mikro, vedenkeitin ja astioita. Yhdessä on täysi keittiö. Asiakkaat kiittelevät erityisesti siisteyttä ja sijaintia.

Aseman pyöreässä salissa aloittaa kesällä kahvila-leipomo! Se palvelee niin herkkusuita, junabussin odottajia kuin talossa yöpyviä, hoitaa hallin tilaisuuksien cateringia ym. Sille kuuluu myös länsiterassi.

Aseman asukkaita palvelee myös viereinen uusi S-market.

Vapaat huoneistot


Alakerrassa 1, 5 ja 6

Yläkerrassa 12, 14 ja 17

Asunnossa 17 voi olla kirjoilla

Koot 23,0m2 - 59,5m2

Neliöhinnat 5.500e - 6.000e

Kokonaishinnat 141.000e - 327.250e

Myyntihinnat lähtien 77.151e

Lainaosuus 2.350e/m2, laina-aika 20v, marginaali 0,8

Huoneistoilla 5 ja 6 terassi

Huoneistoissa oma viilennys

Talossa maalämpö, katolla aurinkopaneelit

Pyöräkellari ja vintti

Muut myytävät asunnot

 

Hangon Laituri

Lue lisää