Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia ja persoonallisia kakkoskoteja tai "kaupunkimökkejä". Myytävät asunnot saattavat sijaita vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa tai olla täysin uusia. Ostamme kohteet omaksi, suunnittelemme, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat. Myytävät asunnot ovat vaivattomia - niihin saa tulla lataamaan akkuja sekä nauttimaan Hangosta ja yhdessäolosta.

Ostimme kolme tonttia Kuningatarvuorelta!

Kuningatarvuorella alkaa vihdoin tapahtua. Ostimme kolme tonttia Graniittilinnan läheisyydestä. Sinne rakennetaan kahdeksan 2-3 -kerroksista taloa eli Hangon Laituri. Nyt käynnistyy suunnittelu, ja syksyllä haetaan rakennusluvat. Rakentaminen pääsee alkuun näillä näkymin ensi vuoden alussa, ja ensimmäiset asunnot valmistunevat jouluksi 2020.

Hangon Majakassa yksi asunto uudelleen myynnissä

"Maumau-talo" eli entinen armeijan patteristo seisoo korkealla. Täydellisen muodonmuutoksen seurauksena syntyi As Oy Hangon Majakka ja 23 persoonallista loft-asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kalliosta nousee maalämpö. Tervetuloa katsomaan viimeistä vapaata asuntoa, jolla on iso lasitettu eteläparveke ja mahtava näköala!

Belindassa parvekkeellinen kolmio

Ostimme Belindasta yhden asunnon lisää. Remontti on juuri valmistunut. Olohuoneesta tuli upea ja avara, kun vähän moukaria heilutti. Toisen kerroksen asunnossa on 92,5m2 ja sillä on Korkeavuorenkadulle parveke, jolta merikin näkyy. Soita ja kysy lisää :)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hangon Majakka 71 m2

Hangon Majakasta vapautui yksi asunto!
Lue lisää
 

Belinda 92,5 m2

Persoonallinen parvekeasunto Belindassa on valmis
Lue lisää
 

Kuningatarvuoren Laituri

Kuningatarvuorella alkaa vihdoin tapahtua!
Lue lisää
 

Villa Valion kaikki 10 asuntoa MYYTY

Upea Villa Valio valmistui etuajassa!
Lue lisää