Hangon  Majakka
Korkeavuorenkatu 13, Hanko

Yksi asunto tuli uudelleen myyntiin!

Nelikerroksinen Maumau-talo on muuttunut As Oy Hangon Majakaksi. Siinä on 23 persoonallista, loft-henkistä asuntoa ainutlaatuisin meri- ja kaupunkinäkymin. Talossa voi asua myös ympärivuotisesti. Myytäviä asuntoja on vielä yksi. Se tuli uudelleen myyntiin, kun asukas osti samasta talosta toisen asunnon.

Katso tästä Yle Västnylandin juttu talon muodonmuutoksesta!

Oppipoika ja kisälli Majakassa, Hangötidningen

Hankolaisten nimeämä Maumau-talo rakennettiin 1954 armeijan patteristoksi. Viime vuodet se oli tyhjillään. Huoneista ja käytävistä löytyi graffitia ja kaikenlaista jälkeä armeijan jälkeisestä elämästä. 

Saimme talolle purkuluvan, mutta koska betonirunko oli vahva ja terve, se päätettiin säilyttää. Katto ja ylin kerros rakennettiin kokonaan uudestaan. Jykevät betonipalkit jätettiin näkyviin. Kellari puhdistettiin varmuuden vuoksi peruskallioon asti.

Itäsatama on vanhaa teollisuusaluetta, joten tehdashenkinen Hangon Majakka sopii hyvin kukkulaa vartioimaan.

Koska talo on korkealla, alemmistakin kerroksista on ilmavat näkymät. Pohjakerroksessa on taloyhtiön saunat Korsu ja Kummeli, asuntokohtaiset varastot sekä koti liki sadalle fillarille. Eteläpihan asvaltti korvattiin nurmikolla, syreeneillä ja marjapensailla. Tämäkin talo lämpiää maalämmöllä, ja aurinkopaneelit katolla tuottavat sähköä taloyhtiön käyttöön.

Myytävänä on enää yksi upea asunto isoine parvekkeineen keskellä 2. kerroksen eteläsivua. Hangon Majakan näkymiä kannattaa tulla paikan päälle katsomaan!

Myytävät asunnot

As Oy Hangon Majakka, Korkeavuorenkatu 13

Asunto 12: 2h+avok+alkovi+kph, 71m2

Velaton myyntihinta 497.000€

Yhtiövastike 3,50€/m2 (sis. lämmitys)

 Iso lasitettu parveke (3m x 6,5m), parvekkeella infrapunalämmitin

Viilennys, oma wifi, tolpallinen autopaikka pihalla

Taloyhtiön upeat saunat "Korsu" ja "Kummeli"

Iso suojaisa piha, lämpimät varastot, "mökötysnurkka"

Oma tontti

Maalämpö ja aurinkopaneelit

Rakennusvuodet 1954 ja 2016-17

Muut myytävät asunnot

 

Kuningattarenvuoren Laituri

Lue lisää