Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia ja persoonallisia kakkoskoteja tai "kaupunkimökkejä". Myytävät asunnot saattavat sijaita vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa tai olla täysin uusia. Ostamme kohteet omaksi, suunnittelemme, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat. Myytävät asunnot ovat vaivattomia - niihin saa tulla lataamaan akkuja sekä nauttimaan Hangosta ja yhdessäolosta.

Kuningattarenvuoren suunnittelu on täydessä vauhdissa

Kuningattarenvuorella alkaa vihdoin tapahtua. Ostimme tontteja Graniittilinnan läheisyydestä. Sinne nousee Hangon Laituri eli 2- ja 3-kerroksisia taloryppäitä. Kohta saamme jättää ensimmäiset rakennuslupahakemukset sisään. Rakentaminen käynnistyy keväällä 2020, ja ensimmäiset asunnot valmistunevat 2021 alkuvuodesta.

Hangon Majakassa yksi asunto myynnissä

"Maumau-talo" eli entinen armeijan patteristo seisoo korkealla. Täydellisen muodonmuutoksen seurauksena syntyi As Oy Hangon Majakka ja 23 persoonallista loft-asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kalliosta nousee maalämpö. Tervetuloa katsomaan viimeistä vapaata asuntoa, jolla on iso lasitettu eteläparveke ja mahtava näköala!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hangon Majakka 71 m2

Hangon Majakasta vapautui yksi asunto!
Lue lisää
 

Kuningattarenvuoren Laituri

Kuningattarenvuorella alkaa vihdoin tapahtua!
Lue lisää