Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia ja persoonallisia kakkoskoteja tai "kaupunkimökkejä". Myytävät asunnot saattavat sijaita vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa tai olla täysin uusia. Ostamme kohteet omaksi, suunnittelemme, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat. Myytävät asunnot ovat vaivattomia - niihin saa tulla lataamaan akkuja sekä nauttimaan Hangosta ja yhdessäolosta.

Hangon Majakassa yksi asunto jäljellä!

"Maumau-talo" eli entinen armeijan patteristo seisoo korkealla. Se kävi läpi täydellisen muodonmuutoksen, jonka seurauksena syntyi As Oy Hangon Majakka ja sen 23 persoonallista loft-asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kalliosta nousee maalämpö. Tervetuloa katsomaan viimeistä vapaata asuntoa, jolla on iso eteläparveke ja mahtava näköala!

Villa Granitissa myytävänä pieni helmi!

Makasiinien yläpuolelle 2013 rakentamassamme Villa Granitissa on vapaana kaunis 36,5m2:n tilaihme, josta on upea näkymä vierasvenesatamaan ja horisonttiin.

Pihatalo Gömman

Piparkakkutalon pihassa on entinen autotalli, josta syntyy juhannukseksi upea n. 46 neliön vapaa-ajanasunto Gömman omalla suojaisalla terassillaan.

Villa Valio

Routa suli vihdoinkin ja pääsimme alkamaan uuden talon rakennustyöt Korkeavuorenkatu 12:ssa. Tontilla sijaitsi aikanaan Valion ensimmäinen pääkonttori - siitä nimi Villa Valio. Hangostahan vietiin voita mm. Englantiin. Asuntoja tulee kymmenen eri kokoista kahteen kerrokseen. Kerromme sivuillamme missä kulloinkin mennään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hangon Majakka 64,5m2

Hangon Majakka on valmis! Enää yksi upea asunto jäljellä
Lue lisää
 

Villa Valio

Upea Villa Valio valmistuu juhannukseksi 2019 - merinäköalojakin tarjolla!
Lue lisää
 

Gömman 46,0m2

Vanhasta autotallista Piparkakkutalon takana tulee Gömman (ei näy kuvassa)!
Lue lisää
 

Villa Granit 36,5m2

Kaunis tilaihme Villa Granitissa - meri näkyy makasiinien välistä
Lue lisää