Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia kakkoskoteja tai "urbaaneja kesämökkejä", miten vaan. Myytävät asunnot saattavat olla uudisrakennuksessa, vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa. Ostamme kohteet aina omaksi, ajattelemme ne uusiksi, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat.

Elämänlaatua ja vaivattomuutta Hangossa

Myytävät asunnot ovat korkealaatuisia ja talot terveitä, olivat ne sitten vanhoja tai uusia. Puutarhatöistäkin huolehditaan, ellei se satu olemaan oma intohimon kohde.

Loft-asuntoja Hangon Majakkaan upeilla näkymillä

"Maumau-talo" eli pitkään hylättynä ollut entinen armeijan patteristo seisoo Korkeavuorenkadun ylimmällä kohdalla. Siihen syntyy As Oy Hangon Majakka, johon tulee 23 erikokoista loft-henkistä asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kallioon porattiin maalämpö. Työt ovat pitkällä - osa asunnoista valmistuu jo kesäksi. Näköalat suurista ikkunoista ja parvekkeilta ovat päätähuimaavat. Ole yhteydessä niin sovitaan tapaamisesta!

Katso tästä Yle Västnylandin juttu Hangon Majakan muodonmuutoksesta!

Muut myytävät asunnot ja tontit Hangossa

Hangon keskustassa lähellä kävelykatua Oikokatu 6:ssa on myytävänä aurinkoinen kalliotontti mäen päällä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

As Oy Hangon Majakka

Hangon Majakka valmistuu hyvää vauhtia. Tervetuloa katsomaan!
Lue lisää