Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia ja persoonallisia kakkoskoteja tai "kaupunkimökkejä". Myytävät asunnot saattavat sijaita vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa tai olla täysin uusia. Ostamme kohteet omaksi, suunnittelemme, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat. Myytävät asunnot ovat vaivattomia - niihin saa tulla lataamaan akkuja sekä nauttimaan Hangosta ja yhdessäolosta.

Hangon Majakassa yksi asunto jäljellä!

"Maumau-talo" eli entinen armeijan patteristo seisoo korkealla. Se kävi läpi täydellisen muodonmuutoksen, jonka seurauksena syntyi As Oy Hangon Majakka ja sen 23 persoonallista loft-asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kalliosta nousee maalämpö. Tervetuloa katsomaan viimeistä vapaata asuntoa, jolla on iso eteläparveke ja mahtava näköala!

Pihatalo Gömman on valmis!

Piparkakkutalon pihassa on piharakennus, josta on syntynyt persoonallinen n. 46 neliön vapaa-ajanasunto Gömman omalla suojaisalla terassillaan.

Villa Valio on alkanut nousta!

Uuden talon rakennustyöt Korkeavuorenkatu 12:ssa ovat täydessä vauhdissa. Asuntoja tulee kymmenen eri kokoista kahteen kerrokseen. Katso lisää otsikon linkistä. Kerromme sivuillamme ja instagramissa @elinaseikku ja @chyde_hanko missä kulloinkin mennään!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Gömman 46,0m2

Piparkakkutalon takana on ihana piilopaikka Gömman (ei näy kuvassa)!
Lue lisää
 

Hangon Majakka 71m2

Hangon Majakka on valmis! Enää yksi upea asunto jäljellä
Lue lisää
 

As Oy Hangon Villa Valio

Upea Villa Valio valmistuu juhannukseksi 2019 - työt ovat hyvässä vauhdissa!
Lue lisää