Myytävät  asunnot
Hanko

Rakennamme Hankoon korkealaatuisia kakkoskoteja tai "urbaaneja kesämökkejä". Myytävät asunnot saattavat sijaita vanhassa pyöräkorjaamossa tai satavuotiaassa jugendkoulussa tai olla täysin uusia. Ostamme kohteet omaksi, suunnittelemme, haemme rakennusluvat ja käärimme hihat. Myytävät asunnot ovat vaivattomia - niihin saa tulla lataamaan akkuja sekä nauttimaan Hangosta ja yhdessäolosta.

Hangon Majakassa 1 asunto jäljellä!

"Maumau-talo" eli entinen armeijan patteristo seisoo korkealla. Se on käynyt läpi täydellisen muodonmuutoksen, jonka seurauksena on syntynyt As Oy Hangon Majakka ja sen 23 persoonallista loft-asuntoa. Talo sai uuden katon aurinkopaneeleineen, ja kalliosta nousee maalämpö. Näköalat suurista ikkunoista ja parvekkeilta ovat upeat. Tervetuloa katsomaan viimeistä vapaata asuntoa!

Villa Granitissa myytävänä pieni helmi!

Makasiinien yläpuolelle 2013 rakentamassamme Villa Granitissa on vapaana kaunis 36,5m2:n tilaihme, josta on upea näkymä vierasvenesatamaan ja horisonttiin.

Piparkakkutalon pihatalo 

Piparkakkutalon pihassa on vanha autotalli, josta syntyy kevään aikana upea n. 48 neliön vapaa-ajanasunto omalla suojaisalla terassillaan. Tästä tulee tietoa myöhemmin.

Villa Valio

Maaliskuussa alkaa täysin uuden talon rakennus Korkeavuorenkatu 12:een. Tontilla sijaitsi aikanaan Valion ensimmäinen pääkonttori - siitä nimi Villa Valio. Asuntoja tulee kymmenen eri kokoista kahteen kerrokseen. Pohjakuvat ja tarkemmat tiedot laitamme sivuillemme, kun rakennuslupa on saatu. Mutta kerromme lisää vaikka heti jos kiinnostaa!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

As Oy Hangon Majakka

Hangon Majakka kohta valmis! Upeissa loft-asunnoissa asutaan jo
Lue lisää
 

Villa Granit 36,5m2

Kaunis tilaihme Villa Granitissa - meri näkyy makasiinien välistä
Lue lisää